De laatste bijeenkomst was extra druk bezocht. Speciaal voor de wedstrijd Feijenoord – Roma konden bewoners al een half uur eerder binnenkomen. En daar maakten jullie goed gebruik van! Direct vanaf het begin liep de zaal vol.

We kijken dan ook terug op drie goede bijeenkomsten waarin een hoop informatie van bewoners over Bloemhof op tafel is gekomen. Van de Oleanderbuurt tot Bloemhof Zuid is duidelijk hoe bewoners op dit moment hun wijk ervaren.

Ook konden veel bewoners hun vragen, klachten en wensen kwijt bij de juiste personen van de gemeente, corporaties en andere organisaties. Dit is niet alleen heel prettig voor mensen uit de wijk, maar ook voor de mensen van deze organisaties die daardoor beter hun werk kunnen doen.

Dank voor jullie komst!

Open Kaart wil de bewoners van Bloemhof heel erg bedanken voor hun openheid en inzet om naar de bijeenkomsten te komen. Wij gaan hard aan de slag met resultaten. Binnenkort kun je hier dus lezen hoe je buren denken over Bloemhof.

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan vooral in voor de nieuwsbrief!Bij inschrijven ga je akkoord dat je e-mailadres verwerkt wordt volgens ons privacy-statement.